Sempre al dia

A Casa Riera Ordeix estem al dia. Evolucionem i innovem tot conservant la tradició. Us convidem a seguir la nostra actualitat.

El dia a dia de Casa Riera Ordeix a la vostra disposició.

Casa Riera Ordeix uneix tradició i innovació al 31è Saló Gourmets de Madrid

Casa Riera Ordeix està de celebració. Aquest 2017, la centenària firma compleix 165 anys d’història, tradició i Llonganissa de Vic. Aniversari que aquest mes d’abril commemora en el marc del 65è Trofeu Conde de Godó que té lloc a Barcelona fins al proper 30 d’abril i en el marc del 31è Saló Gourmets de Madrid que es porta a terme des d’aquest 24 d’abril i fins al 27 d’abril.

Els 165 anys de Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix, al Trofeu Conde de Godó de Barcelona

Els 165 anys d’història, tradició i Llonganissa de Vic de Casa Riera Ordeix seran al Trofeu Conde de Godó. I és que, per tercer any consecutiu, Casa Riera Ordeix participarà al reconegut Trofeu de Barcelona.

Mercat del Ram amb Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix

Coincidint amb la commemoració dels 165 anys de Casa Riera Ordeix i del tradicional Mercat del Ram, que la ciutat de Vic acollirà del divendres 7 al diumenge 9 d’abril, la centenària firma ofereix una nova manera de visitar, veure i tastar la ciutat amb degustació Especial Mercat del Ram inclosa.

Restaurants de Vic amb un toc de Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix

Vic ofereix infinitat de propostes per desconnectar. Visitar la plaça Major, la Catedral de Vic, el Museu Episcopal de Vic, el Temple Romà, la plaça de l’Estudiant o la plaça dels Màrtirs -on s’amaga l’única fàbrica de llonganissa que queda a la ciutat- són algunes de les propostes que ens ofereix el centre de la ciutat i ho podem fer acompanyats de la Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix.

Els alumnes de 3r i 4t de primària de l’Escorial de Vic visiten Casa Riera Ordeix en el marc del Dijous Llarder

Més de 150 alumnes han visitat aquesta setmana, en el marc del tradicional Dijous Llarder, les instal·lacions de Casa Riera Ordeix. I és que la Llonganissa de Vic forma part de la història i de la gastronomia de la ciutat i de la comarca.

La Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix, al 1r Mercat Born Gourmet de Barcelona

La Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix, que aquest 2017 compleix 165 anys d’història, serà a la primera edició del Mercat Born Gourmet.

La Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix entre “The true food of Spain” de Monika Linton

La Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix i el mètode d’elaboració de la centenària firma figuren en el llibre "The true food of Spain" escrit per Monika Linton, propietària de Brindisa, una empresa d’importació de productes procedents del territori espanyol a Regne Unit.

Aquest Nadal, regala Moments per compartir amb Casa Riera Ordeix

Amb motiu de les Festes de Nadal, Casa Riera Ordeix i Cava Mestres posen a la venda el Pack Nadal edició limitada on-line. Una proposta única que ens convida a viatjar per la geografia catalana, a través del buquet inimitable de la Llonganissa de Vic i la intensitat del cava.