Sempre al dia

A Casa Riera Ordeix estem al dia. Evolucionem i innovem tot conservant la tradició. Us convidem a seguir la nostra actualitat.

El dia a dia de Casa Riera Ordeix a la vostra disposició.

Casa Riera Ordeix celebra una nova edició del Mercat Medieval amb un Traditional Pack especial i Visites Guiades amb tast commemoratiu

Vic és una ciutat de fires i mercat. El Mercat del Ram, a la primavera, i el Mercat Medieval, que dóna la benvinguda a l’hivern, han esdevingut trobades que proposen descobrir la ciutat de Vic d'una altra manera.

Gourmet, Traditional i Unfuet: escull el teu Pack 165 years

Gourmet, Traditional i Unfuet. Coincidint amb els 165 anys de Casa Riera Ordeix la firma posa a la venda una sèrie de packs especials només disponibles a la botiga on-line. Tots ells tenen transport gratuït a la península.

És temps de tòfona

A finals de novembre i principis de desembre comença el temps de tòfona. En concret, el de la tòfona negra, la joia gastronòmica característica de l’hivern. La tòfona negra (tuber melanosporum) d’hivern és un dels ingredients característics de la Llonganissa Trufada de Casa Riera Ordeix.

El Gremi d’Hostaleria d’Osona celebra el Brindis per Nadal a Casa Riera Ordeix

Casa Riera Ordeix ha estat l’escenari escollit pel Gremi d’Hostaleria d’Osona per celebrar el seu Brindis per Nadal. El Brindis ha tingut lloc aquest dilluns a la tarda al Showroom de les centenàries instal·lacions de la firma.

Casa Riera Ordeix assisteix al Fòrum Internacional de Turisme de Catalunya i a la V Nit d’Osona Turisme

Casa Riera Ordeix assisteix al Fòrum Internacional de Turisme FITCat’17 organitzat per l’Agència Catalana de Turisme i a la V Nit d’Osona Turisme, promoguda per Osona Turisme.

La Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix, al "Salón des Coqs d’Or"

La Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix participa, aquest cap de setmana a París, al Salón des Coqs d’Or. La trobada reuneix a la capital francesa tots els Coqs d'Or concedits per la prestigiosa guia gastronòmica francesa “Le Guide des Gourmands” des de la seva creació, l’any 1988.

La Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix dedica el mes d’octubre a les persones grans

La Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix no seria el mateix sense l'estimació per les coses fetes amb il·lusió, així com el respecte i la fidelitat als arrels. D'aquí que, aquest any 2017, coincidint amb la celebració dels 165 anys de la firma, Casa Riera Ordeix dedica tot el mes d'octubre a l'experiència i l'expertesa de les persones grans.

Els 165 anys de Casa Riera Ordeix, protagonistes de Gourmet La Vanguardia

Gourmet La Vanguardia, el monogràfic que recull productes selectes, s’ha fet ressò aquest cap de setmana de l’Experiència Casa Riera Ordeix. I és que aquest 2017 la firma compleix 165 anys de tradició i d’història i, tal com avança la publicació, Casa Riera Ordeix editarà un llibre de receptes i maridatges on la Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix n’és la gran protagonista.