Aquest Nadal, regala Moments per compartir amb Casa Riera Ordeix

Aquest Nadal, regala Moments per compartir amb Casa Riera Ordeix

Amb motiu de les Festes de Nadal, Casa Riera Ordeix i Cava Mestres posen a la venda el Pack Nadal edició limitada on-line. Una proposta única que ens convida a viatjar per la geografia catalana, a través del buquet inimitable de la Llonganissa de Vic i la intensitat del cava.

El Pack Nadal edició limitada on-line, que combina la tradició de Sant Sadurní d’Anoia i història de la ciutat de Vic, inclou una Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix de 400 g, un Cava Mestres Reserva Especial i una Visita Guiada per a dues persones, amb tast inclòs, a les instal·lacions de Casa Riera Ordeix ubicades al centre de la ciutat de Vic (plaça dels Màrtirs, 14). La proposta, que concentra el saber fer de més de 160 anys d’història de Casa Riera Ordeix, és un producte exclusiu que està disponible a través de la botiga on-line de Casa Riera Ordeix. El preu és de 49,95 euros.

Casa Riera Ordeix és una empresa familiar dedicada a l’elaboració artesanal del llonganissa des de 1852. La Llonganissa de Vic, juntament amb la Llonganissa Trufada, la Llonganissa de Pagès, el Fuet de Vic i la Llonganissa Gran Luxe configuren la carta de productes de Casa Riera Ordeix. La legítima Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix, guardonada amb el Coq d’Or el 2015, és única. Es distingeix pel seu color, textura i gust. I, ara, des del mes d’abril de 2015, Casa Riera Ordeix ofereix Visites Guiades per les instal·lacions de la firma. Les Visites Guiades brinden la possibilitat de conèixer de primera mà el procés d’elaboració de la Llonganissa de Vic i descobrir els centenaris assecadors de la marca.

Per la seva banda, Cava Mestres és una de les reconegudes caves de Sant Sadurní d’Anoia, la capital del cava. El Cava Mestres Reserva Especial destaca perquè ha estat elaborat per tenir notes organolèptiques diferenciades. 

torna a l'arxiu