Casa Riera Ordeix uneix tradició i innovació al 31è Saló Gourmets de Madrid

  • Casa Riera Ordeix uneix tradició i innovació al 31è Saló Gourmets de Madrid
  • Casa Riera Ordeix uneix tradició i innovació al 31è Saló Gourmets de Madrid

Casa Riera Ordeix està de celebració. Aquest 2017, la centenària firma compleix 165 anys d’història, tradició i Llonganissa de Vic. Aniversari que aquest mes d’abril commemora coincidint amb el 65è Trofeu Conde de Godó que té lloc a Barcelona fins al proper 30 d’abril i en el marc del 31è Saló Gourmets de Madrid que es porta a terme des d’aquest 24 d’abril i fins al 27 d’abril.

Casa Riera Ordeix celebra 165 de tradició i passió amb la gastronomia com a tema central. D’aquí que la firma no vol deixar passar l’oportunitat d’apropar la gastronomia osonenca a espais dedicats a productes delicatessen tan rellevants com és el Saló Gourmets de Madrid.

Casa Riera Ordeix és al Saló Gourmets acompanyat de Cava Mestres, on compta amb propostes tan espectaculars com showcookings en directe, a càrrec d’Àlex Andrés, xef del restaurant VicFood de Vic.

Durant els quatre dies del Saló, els assistents que passin per l’estand de Casa Riera Ordeix i Cava Mestres (estand E25, pavelló 4) podran degustar la tradicional Llonganissa de Vic, el clàssic Fuet de Vic i l’exquisida Llonganissa Trufada. I a més poden descobrir com elaborar innovadores tapes amb Llonganissa de Vic i Fuet de Vic. Els visitants poden degustar propostes com una tapa de tàrtar de “massa mare” de Llonganissa de Vic, una tapa de miniburguers de massa mare de Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix amb “allioli” de codony i brots de mostassa, així com una tapa de “Gyoza Japo” cruixent farcida de Llonganissa de Vic. Diferents propostes gastronòmiques que uneixen tradició i innovació.

torna a l'arxiu