Els 165 anys de Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix, al Trofeu Conde de Godó de Barcelona

  • Els 165 anys de Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix, al Trofeu Conde de Godó de Barcelona
  • Els 165 anys de Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix, al Trofeu Conde de Godó de Barcelona

Els 165 anys d’història, tradició i Llonganissa de Vic de Casa Riera Ordeix seran al Trofeu Conde de Godó. I és que, per tercer any consecutiu, Casa Riera Ordeix participarà al reconegut Trofeu de Barcelona.

Des del dissabte 22 d’abril i fins al diumenge 30 d’abril, tots aquells que passin per l’estand de Casa Riera Ordeix, ubicat a la zona del Village Lounge, podran celebrar els 165 anys de Casa Riera Ordeix i degustar una selecció de tapes amb la Llonganissa de Vic i el Fuet de Vic com a protagonistes. La firma, que aquest 2017 està d’aniversari, comença al Trofeu Conde de Godó un seguit d’actes commemoratius que tenen la gastronomia com a teló de fons.

En el marc d’aquesta 65a edició del Trofeu Conde de Godó, Casa Riera Ordeix proposarà tapes que combinen tradició i innovació gastronòmica per igual. Els visitants podran degustar propostes tradicionals com la tapa de Fuet de Vic amb bastonets de pa, la tapa de favetes amb daus petits de Llonganissa de Vic o la tapa de mini baguettes amb Llonganissa de Vic. Si bé, entre l’oferta de tapes de Casa Riera Ordeix, també hi figuraran propostes tan atrevides i innovadores com la tapa d’esponja de Fuet de Vic amb formatge de cabra i tomàquet deshidratat o la tapa de tàrtar de “massa mare” de Llonganissa de Vic. Cinc tapes elaborades pel xef Àlex Andrés del restaurant VicFood de Vic que posen de manifest una manera de fer pròpia de Casa Riera Ordeix i basada en l’estimació per les coses fetes amb il·lusió, respecte i fidelitat als arrels.

torna a l'arxiu