La Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix dedica el mes d’octubre a les persones grans

La Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix dedica el mes d’octubre a les persones grans

La Llonganissa de Vic Casa Riera Ordeix no seria el mateix sense l'estimació per les coses fetes amb il·lusió, així com el respecte i la fidelitat als arrels. D'aquí que, aquest any 2017, coincidint amb la celebració dels 165 anys de la firma, Casa Riera Ordeix dedica tot el mes d'octubre a l'experiència i l'expertesa de les persones grans.

Durant el mes d'octubre, totes les persones de més de 60 anys que vulguin visitar les instal·lacions de Casa Riera Ordeix i conèixer els seus centenaris assecadors ho podran fer per un preu especial de 3 euros per persona. Les visites finalitzaran amb un tast de producte especial per a l’ocasió. Per beneficiar-se del preu especial de 3 euros només cal ensenyar el DNI i/o algun document que ho acrediti.

Casa Riera Ordeix ofereix Visites Guiades per les instal·lacions de la centenària firma ubicades al centre de la ciutat de Vic (plaça dels Màrtirs, 4). Les Visites Guiades, amb tast final inclòs, consisteixen en un tour guiat d’una hora de durada aproximadament per Casa Riera Ordeix. Els visitants tenen l’oportunitat de conèixer de primera mà el procés d’elaboració de la tradicional Llonganissa de Vic i entrar en els centenaris assecadors de la marca.

Per a més informació i horaris es pot contactar amb Casa Riera Ordeix, al correu electrònic ltriado@casarieraordeix.com o a través del telèfon 93 889 30 34. 

torna a l'arxiu